Om Luxus Natura

 

PRODUCTS OF NATURE 

 

« NATUREN HAR ALDRI HASTVERK, LIKEVEL OPPFYLLER ALT! ALT DEN SKAPER HAR ET FORMÅL OG EN ÅRSAK.  DET SOM SKAPES AV NATUREN ER ALDRI UFULLSTENDIG ELLER FORGJEVES »

 

En investering i variasjonen og den utømmelige floraen i det greske landet, har LUXUS NATURA som sin eksklusive bekymring å tilby trygge og effektive produkter for utmerket hudpleie og optimal beskyttelse av kroppen.

Basert på vår brede kontakt med produksjonsprosessen, består vårt team av partnere av kvalifiserte fagfolk med kunnskap, erfaring og ekspertise innen ulike felt, som medisin, farmasi, botanikk og biokjemi, samtidig som de er aktive innen design og utvikling av kosmetiske produkter og kosttilskudd i samarbeid med School of Pharmacy ved National and Kapodistrian University of Athens.

Vi garanterer at LUXUS NATURA-produkter er gjenstand for alle nødvendige kvalitetskontroller, og vi gir den beste effektiviteten av deres handlinger ved å trofast følge de mest moderne og høye standardene for verdens kosmetikk.

Produksjonen utføres i henhold til nødvendig teknologi og kunnskap, organiske metoder for naturlig dyrking, og fremfor alt med den største respekt for naturen og dens skapninger. Produktene våre er ikke testet på dyr, er klinisk og dermatologisk testet, og vi bruker ikke kjemiske tilsetningsstoffer, dufter og genmodifiserte eller andre syntetiske stoffer. Alle våre pleieoppskrifter er basert på biprodukter, rene eteriske oljer, vegetabilske oljer og ekstrakter av utvalgte urter, den største delen av den fruktbare delen av Hellas. I tillegg velges pakker fra rene resirkulerbare materialer, samt miljøvennlige ingredienser, konsekvent og samvittighetsfullt.

LUXUS NATURA 'visjon er å introdusere folk til en dypere forståelse av fordelene ved å konsumere de minst bearbeidede naturlige produktene, samtidig som du sikrer din langsiktige tillit til produktene og kvaliteten på omsorgen de gir.

I vårt forsøk på å initiere og etablere et tillitsforhold, er målet vårt å introdusere deg til det utømmelige apoteket og luksuriøse parfymeriet av gresk natur, slik at du, gjennom de fordelaktige egenskapene til urter og deres aktive ingredienser, kan få naturlige velværeprodukter av høy kvalitet!